tirsdag 11. mars 2014

VELKOMMEN TIL "GODT ØL"

"Mmmmm! Mørk sjokolade, lakris og ... og .... hva er den smaken? Marsipan? Krydder? Nøtter?" Kjenner du igjen scenarioet? Da har du kommet til det rette stedet. Du har kommet til en blogg som kommer til å handle om smak og følelser. Kanskje finner du noen nyttige tips for å utvide ølhorisonten din, eller kanskje du kommer med innspill og hjelper meg med tilsvarende?Kjenner du igjen gleden over å finne et øl du aldri har smakt før? Spenninga i det å tømme ølet i glasset og se hvordan det skummer? Tykt, med masse skum - eller inget skum, bare en seig motorolje-aktig masse. Eller en gylden med masse bobler? Når du løfter glasset og stikker nesen nedi - kjenner du at lukta bekrefter forventningene? Du tar glasset til munnen og smaker forsiktig på det for første gang. Det legger seg mykt i munnen og smakene kjæler med smaksløkene dine. Tungt og utfordrende, og du tenker "Kom igjen. Prøv deg!" Eller når det på en varm sommerdag er mer sprudlende og har kun et mål: å slukke din tørste.


Målet med bloggen er primært å dele gode ølopplevelser, men også å spre informasjon og tips om hvordan å maksimere disse opplevelsene. 

Tar gjerne mot tips fra hjemmebryggere. Her er det ofte mye snadder å kose seg med.  Men alt av håndverksøl er velkomment. Dere skjønner hvor dette tar retning? Så - nok av prat og la oss skåle venner. Velkommen til Godt øl!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar